קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

הצלעות של רורי עם תירס בגריל, מלון וסלט עשבים טרי

הצלעות של רורי עם תירס בגריל, מלון וסלט עשבים טרי
אם $ 3.23 למנה נופל בתקציב שלך, הצלעות של רורי עם תירס בגריל, מלון, סלט עשבי תיבול טרי יכול להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל קאיין, חומץ יין, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו שרימפס, מלון ושיפודי עשב טריים, צלעות כבש בגריל עם עשבי תיבול טריים וסלט פטה, ו סלט תירס בגריל טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני. לחץ שום דרך כותש שום למחבת. מערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הקטשופ, 3/4 מרק כוס, 3 כפות רוטב סויה, סוכר חום, מולסה, וחומץ. תביא רוטב לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד מופחת 3 כוסות, ערבוב מדי פעם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
רוטב סויהרוטב סויה
מולסהמולסה
קטשופקטשופ
חומץחומץ
מרקמרק
רוטברוטב
3
העברה לקערה. זה יכול להיעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים כל צד של כל מדף צלעות עם מלח, פלפל, ו 1 כף אבקת צ ' ילי. מסדרים 2 מדפים על כל אחד 2 גיליונות אפייה גדולים rimmed. זה יכול להיעשות 1 יום קדימה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מיקום 1 מתלה תנור בשליש העליון של התנור ו 1 מתלה בשליש התחתון; מחממים ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
יוצקים 1/2 כוס מרק שנותר ו 2 כפות של רוטב סויה הנותרים סביב צלעות על כל גיליון; לכסות כל אחד עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
מרקמרק
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים צלעות 30 דקות; סדינים הפוך.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים צלעות עד מכרז, כ 45 דקות יותר. לחשוף; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
חותכים כל מתלה צלעות בין עצמות לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
10
תצחצח צלעות בנדיבות עם רוטב. זה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
1
להקציף חמאה וכל עשבי תיבול בקערה בינונית כדי להתמזג. חמאה עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. זה יכול להיעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מסדרים תירס על תבנית אפייה; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בואו לעמוד עד מוכן גריל, עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). צלעות גריל עד מחומם דרך מעט חרוך, מפנה מדי פעם צחצוח עם רוטב יותר, על 10 דקות. ערימת צלעות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
תירס גריל עד מכרז ומתחיל לחרוך ולהראות סימני גריל, מפנה לעתים קרובות צחצוח עם חמאת עשב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
העברה לצלחת; למעלה עם יותר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מגישים עם חמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
לקבלת מלון: פרוסות מלון גריל בצד 1 עד מראה סימני גריל, על 3 דקות. תל, צלוי בצד, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מברשת עם דבש; מפזרים עם קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
דבשדבש
10
עבור סלט עשבי תיבול טריים: זה צלחת בצד קל הוא ניגוד קירור לשאר הארוחה.
11
להקציף 1/4 כוס חומץ יין אדום, 1/4 כוס מיץ תפוזים, 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, ו 1 כפית (ארוז) דק קליפת תפוז מגוררת בקערה קטנה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. רצועת גבעולים עבים מ 2 צרורות גדולות של פטרוזיליה איטלקית טרייה ומניחים גבעולים עליונים קטנים בקערה גדולה. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש, עד 2 שעות. רוטב להקציף מחדש. לזרוק פטרוזיליה עם מספיק רוטב מעיל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
בסיר קטן על חום בינוני, לטגן את השום בשמן עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם.

מרכיבים

4מדפים גדוליםצלעות חזיר גב תינוק (כל כ 2 1/2 ק צלעות חזיר גב תינוק (כל כ 2 1/2 ק " ג)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה, טמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה, טמפרטורת החדר1כל מלון, שטוף, לחתוך לשניים, זרע, כל חצי לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבהכל מלון, שטוף, לחתוך לשניים, זרע, כל חצי לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל קאייןפלפל קאיין8(חוֹרֶף)אבקת צ'ילי, מחולקאבקת צ'ילי, מחולק6(חוֹרֶף)(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה8largesאוזניים של תירס טרי, קליפהאוזניים של תירס טרי, קליפה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה2(חוֹרֶף)עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים8ריבס, קצוץ טרי או קפואדבשדבש1כתום, juiced וגרוד מגורדכתום, juiced וגרוד מגורד5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף במלח נמוך, מחולקמרק עוף במלח נמוך, מחולק2(חוֹרֶף)עלי מרז'ורם טריים קצוציםעלי מרז'ורם טריים קצוצים5(חוֹרֶף)מולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי תפוז, לקישוטפלחי תפוז, לקישוט2קבוצותפטרוזיליה איטלקית טרייה, עלים בלבד, נקייה ומיובשת היטבפטרוזיליה איטלקית טרייה, עלים בלבד, נקייה ומיובשת היטב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר3(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי7(חוֹרֶף)רוטב סויה, מחולקרוטב סויה, מחולק