הצמד אפונה עם שאלוט פריכים
הצמד אפונה עם שאלוט פריכים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך קמח, מים, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אפוני הצמד קלויים עם שאלוט, אפוני הצמד קלויים עם שאלוט, ו סלמון אסייתי פריך עם אטריות מוקפצות, פאק צ' וי וסוכר הצמד אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת גדולה עם מגבות נייר ולהניח בצד.
מניחים קמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
שמן חום במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצלצלים לקמח וזורקים עם האצבעות לשלב.
להעביר שאלוט למסננת רשת ולנער כדי להסיר כל עודף קמח.
מניחים בצלצלים בשכבה אחת בשמן החם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כפית מחוררת, עד שהם זהובים חום בכל רחבי, על 2 עד 3 דקות.
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת. מתבלים במלח ומניחים בצד.
יוצקים את כל השמן מן המחבת ולהשליך. למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולהחזיר אותו לחום בינוני.
מוסיפים אפונה הצמד ומים ומתבלים עם מלח ופלפל. Sauté עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
הסר אפונה הצמד מחום, מפזרים מיץ לימון, ולזרוק למעיל. טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך. מיד להעביר מגש הגשה, למעלה עם שאלוט פריך, ומגישים.