הקרם המאפה האהוב עליי
המאפה האהוב עליי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לכו לחנות וקנו אופציונלי-של שמנת, קורנפלור, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, ו קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד 3 ליטר, לשלב את החלב ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני.בינתיים, לטאטא את החלמונים ביצה, ביצה, קורנפלור ונשאר 1/3 כוס הסוכר יחד בקערת ערבוב עד עבה וצהוב.בהדרגה, לטאטא את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה. לאחר שהוא כל הוסיף, יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם הסיר להגדיר מעל חום נמוך בינוני.
תערובת להקציף על חום נמוך בינוני עד שהוא עבה כמו פודינג ומתחיל לרתוח (עבה, בועות gloppy יופיע. אם התערובת שלך לא להתעבות בתוך 5 דקות, להעלות את החום קצת. תנורים שונים וגז לעומת חום עשויים להשפיע על הקצב שבו הקרם שלך מתעבה).מניחים מסננת על קערה נקייה ושופכים את הפודינג דרך המסננת לתוך הקערה.
מוסיפים את החמאה והוניל לפודינג החם ומערבבים היטב.שים מעגל נייר קלף על התערובת כדי לשמור על העור מפני היווצרות ולתת מגניב בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות.
העבר למקרר.אם אתה רוצה להבהיר את המרקם או לעשות את זה פחות מתוק, שוט 1/2 כוס 1 כוס של קצפת לקפל אותו לתוך קרם מקורר. אם תוסיף את תוספת הקצפת, ייתכן שתרצה גם להוסיף תמצית וניל נוספת.