הרבלטיני
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 172 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי נענע, מי סודה, ענפי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
בקנקן 2 1/2 עד 3 ליטר, לשלב גבעולי נענע, גבעולי רוזמרין, וסוכר. עם כף ארוכה מעץ, בלגן (או למחוץ) עשבי תיבול וסוכר יחד. לסחוט מיץ מתפוזים לקנקן, ואז לזרוק מטבעות. לחץ כמה פעמים עם כפית לשחרר שמן מקליפות תפוזים. מערבבים בג ' ין, מיץ ליים, ו 1/2 כוס מי קרח.
לשרת (ראה שלב 2), או לכסות ולהתקרר עד 4 שעות (ראה הערות). אם משתמשים בכוסות מרטיני, צ ' יל במקפיא.
כדי לשרת, לאט לשפוך מי סודה צוננים לתוך הכד, בצד. מערבבים בעדינות כדי להתמזג.
יוצקים דרך מסננת לתוך כוסות מרטיני צונן או כוסות מלאות קרח. לצוף עלה נענע על גבי כל אחד.