הרוטב הלח של סבתא סטול.
הרוטב הלח של סבתא סטול יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו עופות מתיבלים, חמאה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב עוף לח, Mama Mac ' S Very Moist Sage Dressing, ו רוטב לחם תירס לח עם סרטנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז 9x13x2 אינץ ovenproof מנה או לרסס עם ספריי nonstick.
שים את העוף בסיר בינוני, להוסיף 1 1/2 מרק כוסות, מקום על חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 1 עד 1 1/2 שעות, הוספת מים אם הנוזל רותח החוצה. מסננים ושומרים את המרק. קוצצים גס את הקרביים, מסירים עצמות או שומן נוסף. אתה צריך בערך 1 כוס קרביים.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את העוף ואת הלחם. במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מחממים את החמאה עד שהיא שרה (היא קצפית).
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
יוצקים לתוך תערובת הלחם. מערבבים את התיבול העופות, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומספיק מרק ג ' יבלט שמור כדי להרטיב את התערובת, הוספת מרק רגיל, במידת הצורך, כך שאתה משתמש על 1 1/2 כדי 2 1/2 כוסות כולם יחד. לזרוק ביסודיות לשפוך את הרוטב לתוך המנה מוכנה.
אופים 30 דקות, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על לחה ההלבשה.
ההלבשה יכול להיות בקירור עד 3 ימים או קפוא עד 3 חודשים.
תן לו להפשיר במקרר בן לילה, לכסות בנייר כסף, לחמם ב 350 ° F. במשך 30 דקות.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree