קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

הריביירה הצרפתית

הריביירה הצרפתית
אם יש לכם תפוחים, מיץ ליים, ליקר elderflower, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: אירופה 2012, חלק 1: הריביירה הצרפתית (וטארט תפוחים-שוקולד), Cuervo Tradicional Riviera Margarita, ו סלט חורף עם הארי ודוד אורגני ריביירה רויאל אגסים.

הוראות

1
בכוס ערבוב, לערבב את התפוחים ונענע טרי.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
תפוחתפוח
2
מוסיפים את הקלבדוס, ליקר אלדרפלאוור, מיץ ליים ומיץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אלדרפלאוורליקר אלדרפלאוור
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
מיץ לייםמיץ ליים
CalvadosCalvados
3
מוסיפים קצת קרח, מנערים היטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
קרחקרח
4
מגישים מעל הסלעים בכוס יין.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
מקשטים עם פרוסת תפוח ירוק ו sprig של מנטה טרי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח ירוקתפוח ירוק
מנטה טרייהמנטה טרייה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק