הריביירה הצרפתית
אם יש לכם תפוחים, מיץ ליים, ליקר elderflower, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: אירופה 2012, חלק 1: הריביירה הצרפתית (וטארט תפוחים-שוקולד), Cuervo Tradicional Riviera Margarita, ו סלט חורף עם הארי ודוד אורגני ריביירה רויאל אגסים.
הוראות
בכוס ערבוב, לערבב את התפוחים ונענע טרי.
מוסיפים את הקלבדוס, ליקר אלדרפלאוור, מיץ ליים ומיץ תפוחים.
מוסיפים קצת קרח, מנערים היטב ומגישים.
מגישים מעל הסלעים בכוס יין.
מקשטים עם פרוסת תפוח ירוק ו sprig של מנטה טרי.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק