השעועית האפויה של אריקה
השעועית האפויה של אריקה היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוגלך הלא שגרתי של אריקה, רוגלך "הלא שגרתי" של אריקה, ו הצלעות המתוקות של אריקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר.
מערבבים חזיר ושעועית, בצל, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, וחרדל בצלחת תבשיל 2 ליטר. קוצצים בייקון סחוט ומערבבים לתוך תערובת חזיר ושעועית. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות.