קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

השעועית האפויה של אריקה

השעועית האפויה של אריקה
השעועית האפויה של אריקה היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוגלך הלא שגרתי של אריקה, רוגלך "הלא שגרתי" של אריקה, ו הצלעות המתוקות של אריקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מערבבים חזיר ושעועית, בצל, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, וחרדל בצלחת תבשיל 2 ליטר. קוצצים בייקון סחוט ומערבבים לתוך תערובת חזיר ושעועית. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חזיר ושעועיתחזיר ושעועית
סוכר חוםסוכר חום
חרדלחרדל
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור