קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

השף ג'יימס הולידיי פריים ריב עם קברנה ורוטב דובדבנים מיובש

השף ג'יימס הולידיי פריים ריב עם קברנה ורוטב דובדבנים מיובש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שף ג'יימס פריים ריב עם קברנה ורוטב דובדבן מיובש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 9621 קלוריות, 392 גרם חלבון ו 783 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך דובדבנים, בשר בקר עומד צלוי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו בשר צבי מצופה במלח רוזמרין ברוטב דובדבן-קברנה, חילופי חג / צ'ילי צלעות ראש, ו בראוניז קברנה דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים רוזמרין, שום, ושמן זית בקערה. לשפשף עומד צלוי צלוי עם תערובת ועונה בנדיבות עם מלח כשר ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעותצלעות
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים מחבת ברזל יצוק 11 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מחבת חמה מאוד. חום עומד צלוי צלוי על כל הצדדים במחבת החמה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר בשר ממחבת. מבשלים ומערבבים גזר, סלרי ובצל במחבת החמה עד מעט השחמה; מערבבים מרק בשר לירקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים צלי על גבי ירקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בשר צלוי בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לאמצע קורא 120 מעלות F (49 מעלות C), על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
להעביר צלי ממחבת לצלחת הגשה, שמירה על טפטוף מחבת וירקות; לתת לנוח לפחות 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
כ -15 דקות לפני ההגשה, לשלב יין אדום עם דובדבנים יבשים בסיר על חום בינוני; להביא לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד דובדבנים ספגו את כל היין, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
דובדבניםדובדבנים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
ממיסים חמאה בסיר נפרד על חום בינוני ומקציפים קמח לחמאה חמה כדי להכין משחה. מסננים מיצי פאן שמורים לתוך דובדבנים באמצעות מסננת רשת בסדר. להביא רוטב דובדבן עם מיצי פאן לרתיחה. מערבבים קמח להדביק לרוטב, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דובדבניםדובדבנים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
10
מגישים רוטב עם צלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב