מתכון Inspirations ים תיכוני עשב מצופה טילפיאן הוא pescatarian ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה מובא לך על ידי mccormick.com .46 אנשים הכינו את המתכון הזה ויצרו אותו שוב. אם יש לך עלים בזיליקום, פילה דג סנדל, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אמנון מצופה בעשב, תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, ו תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים דגים על תבנית אפייה רדודה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים חמאה וכל התבלינים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
דג מברשת עם 1 כף של חמאה מתובלת.מערבבים תרד, פאנקו,פלפל וגבינת פרמזן לחמאה מתובלת שנותרה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין פילה דגים, לחיצה קלה כך תערובת שומרת על גבי דגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.