התבשיל של אמא
ניתן להכין את המתכון לתבשיל של אמא תוך שעה ו-10 דקות בערך. תמורת 1.22$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 11. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 342 קלוריות. 34 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, בצל, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. עם ציון ספונקולרי של 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כמעט כמו קדירת העוף של אמא, קדירת הדלעת של אמא, ותבשיל האורז של אמא.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים המבורגר, בצל ושום; מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים כמה דקות.
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה ובצל ירוק; לערבב היטב.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9x13 אינץ', מפזרים 1/4 כוס תערובת בשר בתחתית.
שכבה עם כמה אטריות ביצים, תערובת גבינת שמנת ורוטב בשר. חזור על שכבות המסתיימות ברוטב בשר; מעל גבינת צ'דר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות או עד שהוא מבעבע; לְשָׁרֵת.