קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ואפלים קלים נהדרים

ואפלים קלים נהדרים
וופלים נהדרים וקלים יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: וופלים אוכמניות: דרך מצוינת להתחיל את היום, סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow, ו מרק טאקו לבבי - קל להרכיב, וטעם נהדר.

הוראות

1
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, ומלח יחד בקערת ערבוב; להפריש. לנצח חלבונים ביצה עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סיגליותסיגליות
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא את החלמונים, גרידת לימון, תמצית וניל יחד בקערה שלישית; לטאטא בחלב. מערבבים את תערובת הקמח עד חלקה. מקפלים את החמאה המומסת ולאחר מכן את החלבונים ביצה מוכה עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
סיגליותסיגליות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מבשלים את הוופלים על פי הוראות היצרן עד חום זהוב.