קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ואפלים קלים נהדרים

ואפלים קלים נהדרים
וופלים נהדרים וקלים יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: וופלים אוכמניות: דרך מצוינת להתחיל את היום, סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow, ו מרק טאקו לבבי - קל להרכיב, וטעם נהדר.

הוראות

1
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, ומלח יחד בקערת ערבוב; להפריש. לנצח חלבונים ביצה עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא את החלמונים, גרידת לימון, תמצית וניל יחד בקערה שלישית; לטאטא בחלב. מערבבים את תערובת הקמח עד חלקה. מקפלים את החמאה המומסת ולאחר מכן את החלבונים ביצה מוכה עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מבשלים את הוופלים על פי הוראות היצרן עד חום זהוב.