ואקה פריטה: בקר קריספי
Vaca Frita: בקר פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 240 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלה דפנה, סטייק צלע, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: Vaca Frita: בקר פריך, טורטייה בורגר לוקו Vaca, ו Frita Cubana.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את סטייק האגף עם פלפל, בצל חצוי עלה דפנה.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 20 דקות.
תעביר את הסטייק למשטח עבודה ותן לסטייק להתקרר. מסננים את המרק ושמורה לשימוש נוסף. לגרוס את הבשר ולהעביר אותו לקערה.
באמצעות צד של סכין גדול, מועך את השום למשחה עם 1/2 כפית מלח. מערבבים את הדבק לתוך הבשר, יחד עם מיץ לימון, שמן זית ובצל פרוס.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות או עד 1 1/2 שעות.
מחממים מחבת גדולה ושטוחה עד חם מאוד. עבודה בקבוצות, להפיץ את הבשר הגרוס על המחבת בשכבה דקה ועונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, פונה פעם או פעמיים, עד רוחש ופריך כתמים, על 6 דקות לכל אצווה.