ואקה פריטה: בקר קריספי
Vaca Frita: בקר פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 240 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, מיץ ליים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טורטייה בורגר לוקו Vaca, Frita Cubana, ו המבורגר פריטה קובני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את סטייק האגף עם פלפל, בצל חצוי עלה דפנה.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 20 דקות.
תעביר את הסטייק למשטח עבודה ותן לסטייק להתקרר. מסננים את המרק ושמורה לשימוש נוסף. לגרוס את הבשר ולהעביר אותו לקערה.
באמצעות צד של סכין גדול, מועך את השום למשחה עם 1/2 כפית מלח. מערבבים את הדבק לתוך הבשר, יחד עם מיץ לימון, שמן זית ובצל פרוס.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות או עד 1 1/2 שעות.
מחממים מחבת גדולה ושטוחה עד חם מאוד. עבודה בקבוצות, להפיץ את הבשר הגרוס על המחבת בשכבה דקה ועונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, פונה פעם או פעמיים, עד רוחש ופריך כתמים, על 6 דקות לכל אצווה.