וואסבי אהי טונה טרטר
וואסבי אהי טונה טרטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 302 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך טונה ahi, ירקות תינוק, wasabi furikake fumi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו מחווני טונה עם וואסאבי מאיו, טרטר טונה, ו טרטר טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הטונה בקערה קטנה.
יוצקים שמן בוטנים על, מפזרים את wasabi furikake פומי, ואבקת ווסאבי. מערבבים היטב, מכסים, ומקררים עד ההגשה.
כדי לשרת, לחץ על מחצית התערובת לתוך מיכל 1/2 כוס unmold על מיטה של ירקות. חזור על החלק השני.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג את הטונה עם מרלו, פינו נואר ויין רוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, "בשרני" דגים כמו טונה ahi בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם שלך ahi tunan מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.