וופלים בלגיים כוסמת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 618 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח כוסמת, קינמון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו וואפלים בלגיים כוסמת, וופלים בלגיים כוסמת עם רוטב חמוציות מייפל, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מים מעליהם. מערבבים ולתת לעמוד עד קצף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים חלב, חמאה וקמחים, ואז מקציפים עד לקבלת חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לעלייה על הדלפק (בוופלים חמוצים מעט) או לצנן (בוופלים מתוקים).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בבוקר, מחממים תנור ל 200 ולהגדיר 6 צלחות על מתלה. מחממים ברזל בלגי או רגיל.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוסיפים ביצים, סודה לשתיה, מלח ווניל לבלילה, ואז מקציפים עד חלקה. מעייל רשתות ופל חמות עם תרסיס שמן בישול. מצקת 3/4 כדי 1 הבלילה כוס (או כמות כי יצרנית וופל ברזל מכוון) על ברזל חם לבשל עד משחי יפה פריך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
מצקת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מעבירים וופל ישירות למתלה לתנור. חזור עם הבלילה שנותרה. (אם התנור מקבל מלא מדי, להסיר צלחות.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב הנותרים 2 כפות. סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שוברים וופלים למקטעים ומתחלקים בין הצלחות החמות.
9
מגישים עם בננות, סירופ מייפל, סוכר קינמון, ויוגורט אם אתה רוצה.