וודקה דובדבן
וודקה דובדבנים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1939 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם דובדבנים, סוכר, וודקה ברורה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: קוקטייל וודקה שקדים דובדבן, פרוסת דובדבן וודקה קוקטייל מתכון, ו פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה).
הוראות
בור וחצי את הדובדבנים. כמו בכל מתכונים וודקה, חשוב כי הבשר של הפרי להיות חשוף איכשהו.
למלא צנצנת עם דובדבנים, אבל לא לארוז אותו.
יוצקים את הוודקה על גבי ולאטום בחוזקה. לעזוב במקום חשוך, רצוי לפחות 2 שבועות-או עד 6 חודשים. בסוף אותה תקופה, לפתוח את הצנצנת ואת המתח. אם יש לך מסננת משובחת מאוד, זה יספיק. אם לא, השתמש מסננת רגילה מרופדת עם cheesecloth או אפילו מסנן קפה. הגדר את המסננת מעל קערה גדולה, באופן אידיאלי אחד שממנו תוכל לשפוך בקלות לאחר מכן.
יוצקים את תערובת הוודקה דרך המסננת ולאפשר את הפרי לשבת, נוזל מחלחל, במשך שעה טובה או כך, ערבוב קצת ולחיצה אם צריך להיות כדי להפוך את הנוזל לעבור.
הוסף סוכר אם אתה רוצה ליקר לאחר ארוחת ערב, או להשאיר אותו אם אתה רוצה משהו חד יותר.
יוצקים (או מצקת) לתוך בקבוק דקורטיבי.
מתוך מטבח כפרי פולני מאת אן אפלבאום ודניאל קריטנדן, © 2012 Chronicle Books