קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ווינר וויקס

ווינר וויקס
לווינר ווינקס נדרשות כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.01 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 376 קלוריות . 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פרנקפורטי בקר, לחם, חמאה וגבינה אמריקאית מעובדת. זה עובד היטב כמנה עיקרית אמריקאית. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 46% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
קח 1 פרוסת לחם ומורח 1 כפית חמאה בצד אחד. הופכים את הלחם ומניחים פרוסת גבינה על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביותלחם שיפון בהיר עתיק יומין, חתוך לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
3
מניחים פרנקפורטר באלכסון על הגבינה. מקפלים לחם פינה לפינה מסביב לפרנקפורטר. הכנס קיסם שיחזיק יחד. חזור על השלבים עבור שאר הפרנקפורטרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
שקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרתשקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל