קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

וולי מאודה עם טאט צ'וי, זנגביל, בצל ירוק

וולי מאודה עם טאט צ'וי, זנגביל, בצל ירוק
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בקלה מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בקלה מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בקלה מאודה עם זנגביל ובצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את רוטב הסויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל טחון, ו 1/2 של בצל ירוק טחון.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מסדרים את עלי הטטסואי על צלחת הגשה חסינת חום 10 1/2 אינץ', יחד עם ג ' ינג 'ר פרוס חתיכות 1-אינץ' של בצל ירוק. למעלה, להוסיף פילה walleye. כפית כמה כפות של הרוטב על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הוסף 1 אינץ 'של מים לתחתית של ווק שטוח 14 אינץ', להביא לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חזקה. בינתיים, לגלגל גיליון 1 על ידי 3 רגל של רדיד אלומיניום חובה כבד לתוך חתיכת חבל באורך 1 מטר, ולאחר מכן ליצור אותו לתוך טבעת, תוך שמירה על הצדדים על שני סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מקום בווק, ואז בזהירות להוסיף את הצלחת על גבי. לא צריך להיות מקום סביב קצה הצלחת לאדים לעלות. (אם לא, בזהירות להסיר את הצלחת, להסיר לסכל עם מלקחיים, ולעצב מחדש עד שהוא תומך צלחת מעל הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מכסים את הווק, ולתת קיטור הדגים עד שהוא מבושל לחלוטין פתיתים בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות. המים לא אמורים להיגמר, אבל אם כן, תוסיף עוד. כאשר נעשה, בזהירות להסיר את הצלחת, לחלק את התוכן בין שתי צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מגישים עם אורז לבן ועוד מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק