וולי מאודה עם טאט צ'וי, זנגביל, בצל ירוק
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בקלה מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בקלה מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו בקלה מאודה עם זנגביל ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את רוטב הסויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל טחון, ו 1/2 של בצל ירוק טחון.
מסדרים את עלי הטטסואי על צלחת הגשה חסינת חום 10 1/2 אינץ', יחד עם ג ' ינג 'ר פרוס חתיכות 1-אינץ' של בצל ירוק. למעלה, להוסיף פילה walleye. כפית כמה כפות של הרוטב על גבי הדג.
הוסף 1 אינץ 'של מים לתחתית של ווק שטוח 14 אינץ', להביא לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חזקה. בינתיים, לגלגל גיליון 1 על ידי 3 רגל של רדיד אלומיניום חובה כבד לתוך חתיכת חבל באורך 1 מטר, ולאחר מכן ליצור אותו לתוך טבעת, תוך שמירה על הצדדים על שני סנטימטרים.
מקום בווק, ואז בזהירות להוסיף את הצלחת על גבי. לא צריך להיות מקום סביב קצה הצלחת לאדים לעלות. (אם לא, בזהירות להסיר את הצלחת, להסיר לסכל עם מלקחיים, ולעצב מחדש עד שהוא תומך צלחת מעל הנוזל.
מכסים את הווק, ולתת קיטור הדגים עד שהוא מבושל לחלוטין פתיתים בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות. המים לא אמורים להיגמר, אבל אם כן, תוסיף עוד. כאשר נעשה, בזהירות להסיר את הצלחת, לחלק את התוכן בין שתי צלחות.
מגישים עם אורז לבן ועוד מהרוטב.