וונטונים ממולאים באדאם
Wontons הממולא Edamame עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. לך לחנות ותביא עטיפות וונטון, שמן שומשום, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו Edamame Wontons, גבינת שמנת בייקון ממולאת Wontons, ו Wontons פריך חם ממולא שוקולד ובננות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמני השומשום והקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את השום, ומבשלים 10 שניות עד ריחני.
מוסיפים את edamame הקפוא, ומבשלים עד שהם מכרז ומתחילים חום, 5 עד 7 דקות. לאחר השחמה, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
לאחר edamame התקרר מעט, למקם אותם לתוך בלנדר יחד עם בצל ירוק, רוטב הויסין, ורוטב סויה. כיסוי, ו רסק עד חלקה.
כדי להפוך את wontons: להפריד ולמקם את עטיפות wonton על משטח העבודה שלך. כף על 1 כף של מילוי edamame על מרכז כל עטיפה. השתמש באצבע או במברשת מאפה כדי להרטיב קלות את הקצוות של עטיפות וונטון עם מים. מקפלים פינה אחת של העטיפה מעל המילוי על הפינה הנגדית כדי ליצור משולש. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים על גיליון אפייה מוכן מעיל קל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם המלח.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשולשים הם חדים וזהובים, 12 עד 14 דקות.