וופל שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים שוקולד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא מלח, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, וופלים עם שוקולד עם סירופ חמאת בוטנים # DivineInNYC, ו וופלים פטל עם שוקולד-חמאת בוטנים טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה וקיצור בסיר קטן, ערבוב לשלב; להסיר מהחום ולהניח בצד.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה.
לטאטא את הביצים, חלב, סירופ שוקולד ווניל בכוס מדידה נוזלית גדולה או קערה נפרדת.
לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח עד בשילוב. (החובט יהיה מעט גבשושי.)
להקציף בתערובת החמאה עד בשילוב.
מחממים התנור ל 250 מעלות F. מחממים מגהץ ופל תרסיס עם ספריי בישול. מצקת חלק הבלילה לתוך ברזל הוופל כדי בתוך אינץ ' של הקצה (1/3 כדי 1/2 גביע הבלילה, בהתאם ברזל הוופל שלך); לבשל עד פריך.
מעבירים את הוופל לתבנית אפייה ומתחממים בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה.
נחלק את הוופלים בין הצלחות. אבק עם סוכר של ממתקים העליון עם פירות יער ו / או סירופ שוקולד.