קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

מרושל צלי בקר פו ' נער

מרושל צלי בקר פו ' נער
מרושל צלי בקר פו ' נער חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 62 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 651 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם פריך, עין בקר של צלי עגול, חסה קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו בשר ופטריות סלופי המחץ, כריכי בקר במחבת מרושלים, ו {סיר איטי} בשר בקר ועדשים מנגל סלופי ג'וז (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים 5 חריצים בצלי וממלאים עם שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את השמן. צורבים את הצלי מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום עשיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את המים החמים, עלי הדפנה והפלפל ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצלי רך מאוד, כ -3 שעות. במהלך הבישול, אתה רוצה לוודא שאתה שומר את רמת הנוזל שהתחלת עם. יתכן שתצטרך להוסיף עוד 1 1/2 כוסות מים. אל תתנו לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך למנוחה. זרקו את עלי הדפנה ופלפל הפעמון מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מפזרים פנימה את הקמח ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה. יתכן שתצטרך להוסיף עוד קמח עד שתגיע לעובי הרוטב הרצוי. היזהר לא להוסיף יותר מדי, מכיוון שהוא יתעבה מהר יותר ממה שאתה יכול לצפות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
פורסים את הלחם במרכז ומחממים מעט בתנור. פורסים דק את הצלי. כף את הרוטב מעל דפנות הלחם החתוכות ומורח במעט מיונז. טען את החצי התחתון עם בשר פרוס העליון עם חסה, עגבניות וחמוצים. מכסים בחצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אחוז שומןאחוז שומן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
חותכים ל -6 חלקים ועוטפים בנייר קצבים או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אטלנטיס אלברינו
אטלנטיס אלברינו
צבע לימון צהוב אלגנטי, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמשך, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. יין פריך ומרענן להפליא זה נקצר ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ונלחצים. לאחר קבלת החובה, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, המתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה, מתבצע מתלה להפרדת הליס; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ואז לבסוף מבוקבק.