מלון עם רוטב פטל
מלון עם רוטב פטל הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני תוספת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 107 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו טל דבש, פטל, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו שייק מלון פטל, שייק מלון-פטל, ו פלטות פטל-מלון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצד כמה פטל לקישוט.
מניחים את יתרת הגרגרים בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד למחית.
מוסיפים את הדבש, מיץ הלימון והג ' ינג ' ר; מכסים ומעבדים. מסננים וזורקים זרעים; הניחו רוטב בצד.
חותכים את מלון הדבש לשלושה טריזים; חותכים כל טריז לרוחב לשניים.
הסר זרעים וקליפה. בעזרת סכין פורסים כל פיסת מלון לאורך לכיוון קצה צר מבלי לחתוך לחלוטין עד הסוף. פתח לצורת מניפה.
על כל צלחת קינוח מניחים 2 כפות רוטב פטל ומאוורר מלון ומאוורר טל דבש.