וופלים הדר עם קומפוט ריבה דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 391 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. לכו לחנות והרימו שמן קנולן, מיץ לימון, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: וופלים הדר עם קומפוט ריבה, ריבת שלושה הדרים, ו ריבת עגבניות הדר.
הוראות
1
להכנת קומפוט, הניחו ריבה, מיץ תפוזים, מיץ לימון ודבש בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; מבשלים 2 דקות או עד שהמרמלדה נמסה. מנמיכים את האש ומערבבים בעדינות את החלקים הכתומים; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
מיץ תפוזים
מיץ לימון
ריבה
Compote
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להכנת וופלים, כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות, ויישר בעזרת סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
שלב קמח ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
שלב בקערה קטנה חלב חמאה, 1/3 כוס מים, שמן קנולה, קליפת תפוז וביצה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
חלב-חמאה
שמן קנולה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, תוך ערבוב רק עד לחות. מצפים מגהץ וופל בתרסיס בישול; מחממים מראש. כפית על 1/3 כוס הבלילה לכל 4-אינץ ופל על חם ופל ברזל, הפצת הבלילה לקצוות. מבשלים 5 דקות או עד שהאידוי נעצר, וחוזרים על התהליך עם הבלילה שנותרה. מנפים אבקת סוכר מעל צמרות הוופלים.