וופלים מתובלים עם אגסים מוקפצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים מתובלים עם אגסים מוקפצים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. אם יש לכם קמח, ג'ינג'ר הקרקע, אגסים בשלים המשרדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נקניק וופלים בלגיים Gruyère עם אגסים מוקפצים, צלעות חזיר מתובל כמון עם אגסים מוקפצים, ו עוגת שוקולד ללא קמח מצופה בייגלה עם אגסים מתובלים ברוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת על אש נמוכה, להמיס 4 כפות. חמאה. בקערה, מערבבים קמח, 2 כפות. סוכר חום, אבקת אפייה, 1/2 כפית. קינמון, allspice, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח. בקערה קטנה יותר, להקציף חלב וביצה.
להוסיף תערובת חלב 3 כף. חמאה מומסת לתערובת קמח; מערבבים עד מעורבב היטב.
מחממים תנור ל-200F. מחממים מגהץ ופל 6 אינץ'; מברשת עם 1 כף. חמאה מומסת. כף ב 1/2 גביע הבלילה; להפיץ באופן שווה. מבשלים עד חום זהוב ומוצק, 2 עד 3 דקות.
מעבירים וופלים לצלחת ומתחממים בתנור. לבשל ואפלים הנותרים.
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים אגסים ומפזרים מיץ לימון, הנותרים 2 כפות. סוכר חום ו 1/4 כפית. קינמון. מבשלים, ערבוב בעדינות, עד המיצים הם קרמל ואגסים רכים, 3 עד 4 דקות.
מעבירים וופלים ל-4 מנות ומגישים למעלה עם אגסים.