קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

ויסקי חמוץ ברד

ויסקי חמוץ ברד
ויסקי חמוץ ברד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1082 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 378 אוהדים. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון מ 8 עד 10 לימונים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ויסקי מתובל חמוץ – תערובת תוצרת בית חמוץ, ויסקי חמוץ, ו ויסקי חם חמוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס ברד: בקערה גדולה להקציף יחד מיץ לימון, מים, סירופ תירס, ויסקי, גרידת לימון, ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
וויסקי.וויסקי.
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
העברה למקפיא וצינה עד קר מאוד, על 1 1/2 שעות.
3
להעביר בסיס צונן לתוך יצרנית גלידה נטישה עד הבסיס נראה כמו סורבה רכה ללא איגום נוזלי גלוי בחלק העליון. כף לחצה על הבסיס צריך להשאיר כניסה ברורה לאחר הסרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
העברת בסיס churned למכולה אטומה וצינה במקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
עבור סירופ יין אדום: בסיר קטן, לטאטא יחד יין וסוכר על חום גבוה. ברגע שכל הסוכר מומס, בואו להרתיח יין עד שהוא מפחית בנפח בחצי, בועות מתחילות לערום אחד על השני, והסירופ קורא 222°f על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
העברה למיכל קטן וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
7
כדי להרכיב: כף 1 עד 2 כפות של סירופ יין בתחתית כל קערה או כוס. סקופ על 1/2 כוס בסיס slushie לתוך קערת עבודה קטנה, ולאחר מכן מערבבים ויסקי נוסף לטעמו של כל אדם. בסיס ברד יישאר מוצק למחצה גם עם כמות נדיבה של אלכוהול הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי.וויסקי.
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מגישים עם כפית או קש עבה.אתה יכול גם לערבב כל ברד ישירות בקערה או זכוכית שלה ולאחר מכן העליון עם סירופ, אבל המצגת לא ייראה די מסודר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות