קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ויסקי מרמלדה

ויסקי מרמלדה
אם יש לכם כתום סביליה, מים, טריקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו תבלין במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר משומר וגזר עם ריבה-זיגוג ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו אייס ויסקי קפה עם סירופ ויסקי וקצפת.

הוראות

1
לשטוף את התפוזים ולשים במחבת גדולה עם מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים במשך 21/2 שעות, עד התפוזים רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום וגרוף את התפוזים לקערה גדולה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים ולגרוף את הבשר והזרעים בחזרה למחבת באמצעות dessertspoon. לחזור לרתיחה ומבשלים חשפו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים לחתוך את קליפת התפוז לרצועות (או באמצעות סכין חדה או סכין ומזלג עבור סגנון chunkier). לחץ על התוכן של המחבת דרך מסננת לתוך מחבת שמירה, הקשה על אף עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקליפה, הסוכר והדק או המולסה למחבת. שים כמה צלחות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להעלות את החום לרתוח במהירות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת סביב 6-10 דקות. כדי לבדוק את זה לכבות את החום מתחת לרמלדה, לקחת צלחת מתוך המקפיא והכפית על גוש קטן של ריבה. השאירו לרגע, ואז לדחוף את המרמלדה עם האצבע. אם פני השטח קמטים הוא מוכן, אם לא להרתיח עוד כמה דקות ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים את הוויסקי לתוך המרמלדה, ואז להשאיר אותו להתקרר במשך 10 דקות. תן לו מערבבים כדי להפיץ את הקליפה, ואז כפית לתוך צנצנות חמות נקיות (לשים אותם דרך מדיח הכלים ולהשאיר לייבש או לשטוף ולנקז, ולאחר מכן לשטוף היטב, ולאחר מכן חם בתנור במשך 10 דקות) כיסוי תווית.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות