קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ויסקי מרמלדה

ויסקי מרמלדה
אם יש לכם כתום סביליה, מים, טריקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו תבלין במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר משומר וגזר עם ריבה-זיגוג ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו אייס ויסקי קפה עם סירופ ויסקי וקצפת.

הוראות

1
לשטוף את התפוזים ולשים במחבת גדולה עם מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים במשך 21/2 שעות, עד התפוזים רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום וגרוף את התפוזים לקערה גדולה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים ולגרוף את הבשר והזרעים בחזרה למחבת באמצעות dessertspoon. לחזור לרתיחה ומבשלים חשפו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים לחתוך את קליפת התפוז לרצועות (או באמצעות סכין חדה או סכין ומזלג עבור סגנון chunkier). לחץ על התוכן של המחבת דרך מסננת לתוך מחבת שמירה, הקשה על אף עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הקליפה, הסוכר והדק או המולסה למחבת. שים כמה צלחות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להעלות את החום לרתוח במהירות עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת סביב 6-10 דקות. כדי לבדוק את זה לכבות את החום מתחת לרמלדה, לקחת צלחת מתוך המקפיא והכפית על גוש קטן של ריבה. השאירו לרגע, ואז לדחוף את המרמלדה עם האצבע. אם פני השטח קמטים הוא מוכן, אם לא להרתיח עוד כמה דקות ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
מערבבים את הוויסקי לתוך המרמלדה, ואז להשאיר אותו להתקרר במשך 10 דקות. תן לו מערבבים כדי להפיץ את הקליפה, ואז כפית לתוך צנצנות חמות נקיות (לשים אותם דרך מדיח הכלים ולהשאיר לייבש או לשטוף ולנקז, ולאחר מכן לשטוף היטב, ולאחר מכן חם בתנור במשך 10 דקות) כיסוי תווית.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד