וניל-בננה-פלאן קרמל
עוגת וניל-בננה-קרמל יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 6 . גשו לסופר וקנו סוכר, ממרח וניל, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. נסו שעועית וניל עם סירופ אגבה & אגוזי מלך מקורמלים, פלאן עם רוטב Marsalan וקרמל, ו Flans קוקוס עם קפה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס סוכר במחבת 11 " מעל חום בינוני. Shake מחבת כדי להפיץ באופן שווה סוכר על החלק התחתון של מחבת. כאשר הסוכר מתחיל להמיס (נוזל צלול ייווצר בקצוות), לנער פאן לפי הצורך כדי לשמור על הסוכר באופן שווה מכסה את החלק התחתון של המחבת. כאשר סוכר במרכז פאן מתחיל להפוך זהב (זה ייקח בערך 6 דקות), מערבבים עם כף עץ רק לעתים קרובות מספיק כדי לשמור על צבע אפילו, מחבת רועד ומאפשר סוכר להמשיך להמיס בין התעוררות. כאשר הסוכר נמס לחלוטין וענבר בצבע, כפית במהירות על 1 כף. סירופ לתוך כל אחד 6 (6-עוז.) כוסות רפרפת, מוטה מעיל ישבנים באופן שווה. הגדר כוסות במחבת 13 "x 9".
מחית בננות מעט עם מזלג למדוד 3/4 כוס.
מניחים בננה בבלנדר; להוסיף הנותרים 1/2 כוס סוכר, משחת שעועית וניל, וחצי וחצי. תהליך 5 שניות או רק עד חלקה.
מוסיפים ביצים; תהליך 5 שניות או רק עד מעורבב היטב, אבל לא קצף. הקפד לא overprocess את הביצים.
יוצקים פודינג באופן שווה לתוך כוסות מוכנות.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1".
אופים, חשוף, ב 325 במשך 40 דקות או עד פודינג נקבעים וסכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מאמבט מים, ולהתקרר לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות. הפעל סכין קיצוץ סביב קצה של כל כוס כדי לשחרר פודינג, ולהתהפך על מגש הגשה, לתת קרמל נמס טפטוף למטה הצדדים של פודינג. מעל כל קינוח עם חצי אגוז.
טיפ: זה הכי קל אם אתה מניח את המחבת המכילה כוסות פודינג מלאות על מתלה תנור לפני הוספת מים חמים. ללבוש כפפות גומי כדי להסיר בקלות כוסות מים לאחר האפייה.