וסרטני השרימפס
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו להכין חסילונים בבית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 255 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלפל, פטרוזיליה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס Scampi, ו שרימפס Scampi.
הוראות
שום מטוגן, פתיתי פלפל אדום, בחמאה ושמן זית:
מחממים מחבת sauté על חום גבוה ואז להפחית לחום גבוה בינוני. מערבלים את החמאה ושמן הזית לתוך המחבת. לאחר החמאה נמסה זה יהיה קצף עד קצת ואז להתפוגג. אם משתמשים בחמאה לא מלוחה, מפזרים מעט מלח במחבת. מערבבים את השום רסיסים פתיתי פלפל אדום.
מוסיפים שרימפס ויין: מטגנים את השום רק לרגע, עד שהוא מתחיל להשחים בקצוות, ואז מוסיפים את השרימפס.
מוסיפים את היין ומערבבים כדי לצפות את השרימפס ברוטב חמאה, שמן ויין.
הזז את השרימפס כך שהם בשכבה זוגית במחבת. להגביר את החום גבוה ומרתיחים את היין במשך שתיים עד שלוש דקות.
הפוך שרימפס מעל לבשל בצד השני: מערבבים את השרימפס ולסדר אותם כך שאתה הופך אותם לבשל בצד השני. המשך לבשל בחום גבוה עוד דקה.
לזרוק עם פטרוזיליה, מיץ לימון, פלפל:
מפזרים את השרימפס בפטרוזיליה, מיץ לימון ופלפל שחור, וזורקים לשלב.
מגישים כמו שהוא, או עם לחם פריך, על פסטה, או על אורז (לגרסה ללא גלוטן).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.