זה 5: 00 איפשהו — חום סוכר ויסקי קילו עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לו 5:00 איפשהו — חום סוכר בורבון עוגה קילו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 425 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, אבקת אפייה, ויסקי בורבון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגה פאונד סוכר חום, עוגה פאונד סוכר חום, ו עוגה פאונד סוכר חום.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 C). תרסיס 12 כוס קיבולת מחבת Bundt (או מחבת צינור מחורץ) עם תרסיס בישול הוסיף קמח כגון
בייקר. Joy.In קערה אחת, מערבבים היטב קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. הגדר aside.In כוס מדידה, לשלב חלב, וניל ו Bourbon.In קערת ערבוב, באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי, לנצח חמאה ואת שניהם סוכרים עד שמנת.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים 30 שניות אחרי כל ביצה.עם כף ערבוב או המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, להוסיף תערובת קמח תערובת חלב לסירוגין, מתחיל ומסתיים בקמח. כאשר מעורבב באופן מלא, יוצקים למחבת.
מניחים על המדף המרכזי ואופים במשך 60 עד 80 דקות. במתכון המקורי היה כתוב 80 דקות, אבל השתמשתי במחבת כהה והעוגה שלי נעשתה תוך 60 דקות.עוגה מגניבה במחבת במשך כ 10 דקות, להפוך בזהירות.
מערבבים את כל החומרים זיגוג יחד. באמצעות מברשת מאפה, מברשת על כל העוגה.