זה לא יחזיק מעמד עוגה
. אם יש לכם פקאן, שמן צמחי, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
שמן וקמח 9 או 10 אינץ ' מחבת bundt. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצים, אננס, בננות, פקאן, קמח, וניל, סודה, קינמון, ומלח. (אופציונלי: הוספת אני כוס דובדבנים מרשינו לתערובת עושה עוגת פירות נחמדה.)
אופים במשך כ 1 1/2 שעות ב 350 מעלות F (175 מעלות C).