קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

זופה תמנון וססי שעועית עם אסקרולה, שום וצ'ילי

זופה תמנון וססי שעועית עם אסקרולה, שום וצ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תמנון שעועית Ceci Zuppa עם Escarole, שום, צ'ילי. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מפרץ, גרידת לימון, שעועית ceci, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אסקרול, שלוש שעועית, ומרק שום קלוי, סאסי עם שום ומרווה, ו סלט שעועית סאסי איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקטוף על השעועית, הסרת כל חתיכות וחלוקי נחל שבורים, ולשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מניחים בקערה, מוסיפים מים כדי לכסות בנדיבות, ולתת לספוג לפחות 2 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים את השעועית, מניחים בסיר, ומוסיפים מים כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים את השעועית לרתיחה מעל חום גבוה, להתאים את החום לרתיחה איטית, ומבשלים, חשוף, במשך 1 עד 1 1 1/2 שעות, או עד מכרז. מתבלים עם 1 כפית מלח ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
בואו להתקרר לחלוטין, להעביר את השעועית והנוזל שלהם למכולה אחסון, ולקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מסננים את השעועית, שומר את הנוזל שלהם. אתה צריך 1 עד 2 כוסות נוזל, ואתה צריך 2 כוסות עבור המתכון הזה. אם יש לך פחות מ 2 כוסות, להוסיף מים לנוזל הבישול להביא אותו 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
בסיר גדול וכבד, מחממים 1/3 כוס שמן זית על אש בינונית. מערבבים ב 3 של שיני שום, רצועות לימון גרידת, עלה דפנה 1, ו 2 כפיות מלח כשר ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות, או עד השום מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את התמנון, מערבבים כדי מעיל אותו עם השמן, ולאחר מכן משקל אותו עם צלחת או מכסה כדי להבטיח שזה לא מתחיל לצוף ברגע שהוא מתחיל לשחרר את המים שלה. לכסות את הסיר ולהתאים את החום לרתיחה עדינה. התמנון צריך להתחיל לאט לשחרר את המים שלו, יצירת נוזל צליה משלו.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מבשלים כ -30 דקות ולבדוק כדי לראות כמה צמות נוזל הוא בסיר. אם זה בערך 1 כוס או פחות (לא סביר אם אתה משתמש תמנון שלם מבושל), להוסיף 1 כוס מים. בדוק את הרכות ולהמשיך לבשל במשך 30 עד 50 דקות יותר, או עד רך כמעט לחלוטין. התמנון יקטן באופן דרמטי בנפח.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר את הסיר מהחום ולאפשר לתמנון להתקרר בנוזל הקלייה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
הוסף את escarole ומבשל במשך כ 3 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
12
מסננים היטב וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ את העלים בגסות ולהניח בצד.
13
מניחים מסננת על קערה גדולה. לאחר התמנון התקרר במשך 1 שעה, להעביר אותו למסננת. מסננים את הנוזל הקלוי דרך מסננת משובחת לקנקן מדידה.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
הוסף כל נוזל נוסף שהתנקז מהתמנון לתוך הקערה לנוזל הצלייה. אתה צריך 1 כוס עבור zuppa. תן את הסיר המשמש לבשל את התמנון לשטוף מהיר ולהחזיר אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
להעביר את התמנון ללוח חיתוך גדול. החל בנקודה העבה ביותר של הזרועות, פרוסה לתוך 1/4 אינץ ' עבה חתיכות, הגדלת עובי החלקים כמו זרוע הופך להיות צר יותר. חצי את הראש, ואז לחתוך אותו לרצועות 1/4 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
כדי להכין את zuppa, לחמם את 1/3 כוס שמן זית הנותרים בסיר ניקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
17
מוסיפים את 3 שיני השום הנותרים, הסלרי, הצ ' ילי ועלי המפרץ הנותרים ומערבבים היטב. מערבבים את השעועית ואת נוזל בישול שמורות. מערבבים את התמנון ואת הנוזל הקלוי השמור.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תמנוןתמנון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
18
חום עד חם ולאחר מכן טעם לתיבול, הוספת מלח יותר במידת הצורך. מערבבים את escarole ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אסקרולאסקרול
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
19
מצקת את המרק לקערות מחוממות. למעלה כל מנה עם טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
20
מגישים באופן מיידי.
21
Reprinted with permission from a16: Food + Wine by Nate Appleman and Shelley Lindgren, copyright © 200
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
22
פורסם על ידי Ten Speed Press.קרדיט צילום: אד אנדרסון © 2008