קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

זוקיני פנזוטי בחמאה מרווה וקצ'יו

זוקיני פנזוטי בחמאה מרווה וקצ'יו
זוקיני פנזוטי בחמאה מרווה וקסיו הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 537 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פקורינו, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוף צלוי קפרזה עם אטריות פפה קישואים, מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, ו מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Panzotti: לשטוף יבש קישואים לקצץ את שני הקצוות. חותך לתוך 1 / 16th-סיבובים אינץ ולהניח בצד. במחבת 10 עד 12 אינץ', מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים על חום בינוני עד השחמה קלה וריכוך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיף קישואים ועלי אורגנו ומבשלים עד רך מאוד, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
קישואיםקישואים
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
5
בקערת ערבוב, מערבבים יחד תערובת קישואים מצופה, ביצה, ריקוטה, פקורינו, אגוז מוסקט ופטרוזיליה עד מעורבב היטב מתבלים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פקורינופקורינו
קישואיםקישואים
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מרדדים את הפסטה לתוך הסדינים על ההגדרה השנייה הדק ביותר לחתוך לתוך סיבובים 3 אינץ ' עם זכוכית מים או חותך פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
גלולגלול
7
מניחים 1/2 כף תערובת קישואים לתוך כל לקפל לתוך חצי ירח. המשך עד כל הפסטה משמשת. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. זרוק panzotti למים ומבשלים עד פסטה הוא רך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
8
בינתיים, להמיס חמאה במחבת 12 עד 14 אינץ ' סאוט ולהוסיף עלי מרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסננים פסטה במסננת ושופכים לתערובת חמאה. לזרוק היטב את המעיל ויוצקים לתוך צלחת פסטה מחוממת. לגלח cacio מעל פסטה באמצעות מקלף ירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסננתמסננת
10
תלולית הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף מים קצת בכל פעם, ערבוב עם הידיים עד הבצק נוצר. כפי שאתה לשלב את המים, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על צורת הבאר (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). הבצק יבוא יחד במסה מדובללת כאשר כמחצית הקמח משולב. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר מים, בהתאם הלחות במטבח שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעיקר באמצעות כפות הידיים. לאחר הבצק הוא מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות יבשות. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך עם קמח בעת הצורך. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
12
התגלגל וצור לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול