זחל הברווז של הרולד דיטרל
נסו זחל אוזן חזיר, סלט לארב, ו עוף לארב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ אורז, מים, סוכר ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים בצל ובתחתית בצל. לכסות סיר ולהסיר מחום. אפשר בצל חמוצים לפחות 1 שעה לפני השימוש. בצל כבוש ניתן לאחסן במיכל אטום מכוסה במי מלח במקרר לפחות 2 שבועות.
לחמם אורז במחבת יבשה 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה, לזרוק ולערבב כל הזמן עד חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
להעביר מטחנת תבלינים לטחון לתוך אבקה דקה. תניח בצד.
לטחון ברווז דרך צלחת כמובן של מטחנת מזון, או על ידי פועם במעבד מזון 1/2 פאונד בכל פעם עם 10 עד 12 פולסים שניים.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים ברווז ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד ושומן יש בעיקר שניתנו.
מסננים שומן ומחזירים ברווז למחבת.
מוסיפים שאלוט, שום, ג ' ינג 'ר, עשב לימון, וחצי צ' ילי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ארומטי, על 1 דקה.
מוסיפים שעועית ארוכה ובצל אדום וממשיכים לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מוסיפים עשבי תיבול, רוטב דגים ומיץ ליים, וזורקים לשלב. טעם לחום ולהוסיף אבקת צ ' ילי הנותרים אם תרצה.
מניחים עלי חסה עם צד חפתים הפונים כלפי מעלה על מגש הגשה. עפרוני כפית לתוך עלי חסה, מפזרים אבקת אורז קלוי, ומגישים.