מערבבים חומץ אורז, מים, סוכר ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ובתחתית בצל. לכסות סיר ולהסיר מחום. אפשר בצל חמוצים לפחות 1 שעה לפני השימוש. בצל כבוש ניתן לאחסן במיכל אטום מכוסה במי מלח במקרר לפחות 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לחמם אורז במחבת יבשה 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה, לזרוק ולערבב כל הזמן עד חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר מטחנת תבלינים לטחון לתוך אבקה דקה. תניח בצד.
5
לטחון ברווז דרך צלחת כמובן של מטחנת מזון, או על ידי פועם במעבד מזון 1/2 פאונד בכל פעם עם 10 עד 12 פולסים שניים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים ברווז ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד ושומן יש בעיקר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
8
מסננים שומן ומחזירים ברווז למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים שאלוט, שום, ג ' ינג 'ר, עשב לימון, וחצי צ' ילי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
10
מוסיפים שעועית ארוכה ובצל אדום וממשיכים לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.