זחל תרנגול הודו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. אם יש לכם דבש, רוטב דגים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו זחל תרנגול הודו, זחל אוזן חזיר, ו Yucatán Larb (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
רוטב: בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון, מיץ לימון, רוטב דגים ודבש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
רוטב דגים
מיץ ליים
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את הבצל, שאלוט, עשב לימון, צ ' ילה, ומלח, לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשב לימון
ירק
שאלות
פלפל צ ' ילי
בצל
מלח
5
מוסיפים את ההודו ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר והירקות מבושלים דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
טורקיה כולה
בשר
מלח
6
מוסיפים את הרוטב למחבת ומבשלים 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר את המחבת מהחום ומערבבים במטבעה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כפית את תערובת טורקיה על עלי החסה ולסדר על מגש הגשה.