זיטי אפוי עם נקניק איטלקי ג'ונסונוויל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים ושוטפים במים קרים, מכסים ומניחים בצד.
מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 400 מעלות F.
במחבת 12 אינץ ' לא דביקה ומטוגנת.
חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מוסיפים את הנקניק המבושל ומבשלים, מתפוררים עם כף עץ, עד שכבר לא ורודים ומבושלים במשך כ 5-7 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה.
באמצעות אותו מחבת, מחממים 4 כפיות של שמן זית.
מוסיפים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז ואת הקצוות מתחילים חום, על 6-8 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערה עם נקניק.
הגדר את אותו מחבת על חום בינוני לחמם את הנותרים 2 כפית שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את היין, להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות. לבשל עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 3 דקות.
מוסיפים את פחית עגבניות מרוסקות ומבשלים עד מעובה, כ -10 דקות.
בקערה עם חצילים ונקניקיות, מוסיפים את הפסטה המבושלת, בזיליקום, זיתים, 2 כוסות של המוצרלה ורוטב העגבניות ומערבבים כדי לשלב; העונה עם מלח ופלפל.
העברת תערובת זו לתבנית 9x13 "משומנת קלות (או לתנור הוכחה 12 מחבת מטגנים אינץ').
מפזרים את כוס 1/2 הנותרים של מוצרלה וגבינת פרמזן על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולצלות במשך 2-4 דקות, שמירה על עין קרובה, עד הגבינה הוא זהב קל.