גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, שום, בשר טחון רזה במיוחד, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם עגבניות צלויות אש, זיטי צלוי באש עם נקניק, ו זיטי אפוי עם עגבניות טריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. לבשל ולנקות פסטה לפי הוראות על תיבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, תרסיס 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מערבבים קישואים לתוך תערובת בשר; לבשל 2 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, אורגנו, מלח ופלפל.