זיטי אפוי עם עגבניות צלויות אש
גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, שום, בשר טחון רזה במיוחד, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם עגבניות צלויות אש, זיטי צלוי באש עם נקניק, ו זיטי אפוי עם עגבניות טריות.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לבשל ולנקות פסטה לפי הוראות על תיבת.
בינתיים, תרסיס 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב.
מערבבים קישואים לתוך תערובת בשר; לבשל 2 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, אורגנו, מלח ופלפל.
להוסיף פסטה סחוטה; לזרוק מעיל.
מכסים צלחת בחוזקה עם נייר; אופים 20 דקות.
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.