זיטי אפוי עם תרד, עגבניות וגודה מעושנת
זיטי אפוי עם תרד, עגבניות, וגודה מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם גבינת גאודה, שיני שום, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו זיטי אפוי עם תרד, עגבניות וגודה מעושנת, אורז אפוי עם גבינת גאודה מעושנת ותרד, ו גבינת גאודה מעושנת ממולאת עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפל; מטגנים 5 דקות.
מוסיפים שום למחבת; מטגנים 2 דקות או עד הבצל רך. מערבבים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף תרד למחבת; לבשל 30 שניות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פסטה וגבינת 3/4 כוס לתערובת עגבניות, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.