זיטי האפוי הטוב ביותר דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי Food.com. אם יש לך גבינת ריקוטה, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.