קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

זנב-שור מטובל ביין

זנב-שור מטובל ביין
זנב-שור מטובל ביין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1226 קלוריות, 123 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו שוורי יין מטוגנים, זנב-שור מטובל ביין אדום, ו שוורים מטוגנים ופסטת יין אדום תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום ראשון 7 מרכיבים 6-qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לזרוק זנב שור עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
זנב שורזנב שור
3
מפזרים קמח; לזרוק מעיל. קוק שור, ב 2 קבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מעביר זנב סוס לבישול איטי, שומר טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הוסף יין לטפטופים שמורים במחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
לטאטא רסק עגבניות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים מעל זנב-שור.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
8
מכסים ומבשלים על נמוך 5 עד 6 שעות.
9
להוסיף פטריות; לבשל 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הסר זנב שור וירקות באמצעות כף מחוררת. להשליך עלי דפנה ועשבי תיבול. שומן רזה ממיצים בבישול איטי; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זנב שורזנב שור
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
11
מגישים מיד מעל שור, ירקות ואורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זנב שורזנב שור