זנב שור עם רוטב
זנב שור עם רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 465 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, רוטב בראונינג, מרק מן oxtails, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. . נסו זנב-שור מזוגג, זנב-שור מטובל, ו זנב-שור מטובל ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוורים, שום, בצל, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל, תיבול יווני, ומלח תיבול בסיר מלאי גדול. ממלאים עם מספיק מים כדי לכסות זנב שור, ומניחים מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה. לכסות, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים 2 1/2 עד 3 שעות.
הסר מהחום, ושמור 2 מרק כוסות.
טפטוף בייקון חם במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בקמח, ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים מרק ורוטב בראונינג. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ואבקת שום. לבשל, לערבב כל הזמן, עד רוטב מתעבה.
מניחים זנב שור במחבת, ומערבבים מעיל עם רוטב. חזור לתנור, ומבשל על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.