זנבות לובסטר צלויים ל2
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מלח, זנבות לובסטר, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו זנבות לובסטר צלויים, זנבות לובסטר צלויים בחמאת עשבי תיבול, ו זנבות לובסטר מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
1 בסיר גדול, מחממים מים ומלח לרתיחה.2
מוסיפים זנבות לובסטר קפואים; חום לרתיחה.3 להפחית חום; לכסות ומבשלים עד הסוף, על 12 דקות.4
ניקוז.5 לבישת כפפת תנור נקייה או באמצעות מכבש, להחזיק ולחתוך את הצדדים של זנבות לובסטר עם מספריים מטבח כדי להסיר undershell דק המכסה את הבשר.6 כדי למנוע זנבות מסתלסל, להכניס שיפוד מתכת ארוך מצד הבשר דרך הזנב לצד הקליפה, ולאחר מכן חזרה דרך פגז ובשר בקצה הנגדי.7 להגדיר שליטה בתנור ב צלייה ו/או 550 מעלות.8
מניחים זנבות בצד בשר על מדף במחבת ברוילר, מברשת עם חמאה.9 מטגן עם מקסימום 3 אינץ ' מחום 2 עד 3 דקות. לחלופין, הם יכולים להיות ממוקמים על גריל חם / ברביקיו במשך 2-3 דקות.10
מגישים עם חמאת לימון.11 חמאת לימון:.12 1/2 כוס חמאה.13 1 מיץ לימון כף.14 1 כף פטרוזיליה חתוכה.15 1/4 כפית רוטב חריף.16 להמס חמאה, להוסיף מרכיבים שנותרו.