זפול תפוחים עם קצפת קינמון
זפול תפוחים עם קצפת קינמון מסתובב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון, פאי תפוחים מחבת עם קצפת קינמון, ו סלט פירות אגוז תפוחים עם קצפת קוקוס מייפל קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר בינוני שלבו את החמאה, המלח, הסוכר והמים על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מורידים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הקמח. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומערבבים ברציפות עד שהתערובת יוצרת כדור, בערך 3 עד 5 דקות.
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. בעזרת מערבל ידני חשמלי במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומשלבים כל ביצה לחלוטין לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את התפוח המגורד ומערבבים לאיחוד. אם לא מטגנים מיד, מכסים בניילון ושומרים במקרר.
שלב את הקצפת, 2 כפות סוכר הקונדיטורים והקינמון
קערה בינונית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות בינוניות.
מעבירים את הקצפת לכלי הגשה.
בינתיים מוזגים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס.
בעזרת סקופר גלידה קטן או 2 כפות קטנות, בזהירות ירידה על כף מעוגלת של הבצק לתוך שמן זית חם. הופכים את הצפולה פעם או פעמיים, ומבשלים עד להזהבה ותפוח, כ -4 דקות. מטגנים את הצפולה בקבוצות כדי לא לצפוף את התבנית.
מעבירים את הצפולה לכלי הגשה ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה.
מגישים עם קצפת הקינמון לצד לטבילה.