קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זפול תפוחים עם קצפת קינמון

זפול תפוחים עם קצפת קינמון
זפול תפוחים עם קצפת קינמון מסתובב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון, פאי תפוחים מחבת עם קצפת קינמון, ו סלט פירות אגוז תפוחים עם קצפת קוקוס מייפל קינמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני שלבו את החמאה, המלח, הסוכר והמים על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מורידים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הקמח. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומערבבים ברציפות עד שהתערובת יוצרת כדור, בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. בעזרת מערבל ידני חשמלי במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומשלבים כל ביצה לחלוטין לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את התפוח המגורד ומערבבים לאיחוד. אם לא מטגנים מיד, מכסים בניילון ושומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
שלב את הקצפת, 2 כפות סוכר הקונדיטורים והקינמון
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
נייר אורזנייר אורז
5
קערה בינונית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות בינוניות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מעבירים את הקצפת לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
7
בינתיים מוזגים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחממים את השמן על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
בעזרת סקופר גלידה קטן או 2 כפות קטנות, בזהירות ירידה על כף מעוגלת של הבצק לתוך שמן זית חם. הופכים את הצפולה פעם או פעמיים, ומבשלים עד להזהבה ותפוח, כ -4 דקות. מטגנים את הצפולה בקבוצות כדי לא לצפוף את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מעבירים את הצפולה לכלי הגשה ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מגישים עם קצפת הקינמון לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז