קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זפול תפוחים עם קצפת קינמון

זפול תפוחים עם קצפת קינמון
זפול תפוחים עם קצפת קינמון מסתובב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון, פאי תפוחים מחבת עם קצפת קינמון, ו סלט פירות אגוז תפוחים עם קצפת קוקוס מייפל קינמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני שלבו את החמאה, המלח, הסוכר והמים על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מורידים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הקמח. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומערבבים ברציפות עד שהתערובת יוצרת כדור, בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. בעזרת מערבל ידני חשמלי במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומשלבים כל ביצה לחלוטין לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את התפוח המגורד ומערבבים לאיחוד. אם לא מטגנים מיד, מכסים בניילון ושומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
שלב את הקצפת, 2 כפות סוכר הקונדיטורים והקינמון
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
קערה בינונית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות בינוניות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מעבירים את הקצפת לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
7
בינתיים מוזגים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים את השמן על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
בעזרת סקופר גלידה קטן או 2 כפות קטנות, בזהירות ירידה על כף מעוגלת של הבצק לתוך שמן זית חם. הופכים את הצפולה פעם או פעמיים, ומבשלים עד להזהבה ותפוח, כ -4 דקות. מטגנים את הצפולה בקבוצות כדי לא לצפוף את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מעבירים את הצפולה לכלי הגשה ומפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מגישים עם קצפת הקינמון לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים