זר לחם קלוע
זר לחם קלוע דורש כ 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח גס, בצק פיצה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם זר קלוע, זר שומשום קלוע, ו זר כתום קלוע.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר קלף ומפזרים שכבה דקה של קמח תירס.
על משטח עבודה מקומח מרדדים את 3 חלקי הבצק ל -3 חבלים ארוכים. מרפדים את 3 החבלים זה ליד זה כשהקצוות העליונים חופפים והקצוות התחתונים במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה. צובטים את הקצוות העליונים. צמה את החבלים יחד; משוך את החלק השמאלי למרכז, ואז החזק את החלק המרכזי הישן ביד שמאל ומשוך אותו הצידה. לבסוף, הביאו את החלק הימני מעל המרכז. חזור על התהליך, לסירוגין הצדדים, עד שכל אורך הלחם קלוע. הצטרף לשני הקצוות ליצירת זר עגול.
מעבירים את זר הבצק לתבנית הסדין המרופדת בקלף. אבק עם קמח, ומכסים במגבת מטבח.
תן הוכחה במקום חם במשך 45 דקות.
בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, השום, הפפריקה, התיבול האיטלקי והגבינה. הניחו בצד. מקציפים את הביצה עם המים בקערה קטנה ומניחים בצד
אופים את זר הלחם בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
מוציאים את הלחם מהתנור ומברישים אותו בתערובת שמן הזית. מחזירים אותו לתנור ואופים אותו עוד 20 דקות. ב -10 הדקות האחרונות של האפייה מצפים את כל הזר בשטיפת הביצים ומפזרים מלח גס.
מוציאים מהתנור ומגישים חם.