קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

זר לחם קלוע

זר לחם קלוע
זר לחם קלוע דורש כ 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח גס, בצק פיצה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם זר קלוע, זר שומשום קלוע, ו זר כתום קלוע.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר קלף ומפזרים שכבה דקה של קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
על משטח עבודה מקומח מרדדים את 3 חלקי הבצק ל -3 חבלים ארוכים. מרפדים את 3 החבלים זה ליד זה כשהקצוות העליונים חופפים והקצוות התחתונים במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה. צובטים את הקצוות העליונים. צמה את החבלים יחד; משוך את החלק השמאלי למרכז, ואז החזק את החלק המרכזי הישן ביד שמאל ומשוך אותו הצידה. לבסוף, הביאו את החלק הימני מעל המרכז. חזור על התהליך, לסירוגין הצדדים, עד שכל אורך הלחם קלוע. הצטרף לשני הקצוות ליצירת זר עגול.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מעבירים את זר הבצק לתבנית הסדין המרופדת בקלף. אבק עם קמח, ומכסים במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן הוכחה במקום חם במשך 45 דקות.
5
בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, השום, הפפריקה, התיבול האיטלקי והגבינה. הניחו בצד. מקציפים את הביצה עם המים בקערה קטנה ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים את זר הלחם בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את הלחם מהתנור ומברישים אותו בתערובת שמן הזית. מחזירים אותו לתנור ואופים אותו עוד 20 דקות. ב -10 הדקות האחרונות של האפייה מצפים את כל הזר בשטיפת הביצים ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן