המתכון BBQ בייקון עטוף קציץ בשר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, בקר טחון, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קציץ בשר עטוף בבייקון, בייקון עטוף קציץ בשר, ו בייקון עטוף קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד הקצוות פשוט להתחיל להתכרבל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. שמור על 1 כף טפטוף בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
4
מבשלים ומערבבים בצל ושום בטפטוף בייקון עד הבצל מתרכך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שום
בצל
5
הסר מחום וקריר.
6
מערבבים בצל ושום מקורר, בשר בקר טחון, רוטב ברביקיו 1/2 כוס, פירורי לחם, ביצים, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז 'ון, אורגנו, ואבקת צ' ילי יחד עם הידיים בקערה גדולה. טופס תערובת בשר לתוך קציץ בשר בצורת יומן; מקום בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רוטב ברביקיו
חרדל דיז ' ון
פירורי לחם
אבקת צ ' ילי
בשר טחון
אורגנו
שום
בצל
בקר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
7
עוטפים פרוסות בייקון מבושלות חלקית סביב קציץ הבשר, תוחבים את קצות הבייקון מתחת לכיכר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושל
בייקון
עוטף
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מברשת בייקון עטוף קציץ בשר עם 3 כפות רוטב ברביקיו. המשך לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).