קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

זר משמש שוקולד

זר משמש שוקולד
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 656 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם $ 3.16 למנה נופל בתקציב שלך, זר משמש שוקולד יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם ביצה, שקדים, תוספות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: זר הל משמש, ממיסים גבינה עם זר לחם פרג ומשמש, ו זר שוקולד ומקדמיה.

הוראות

1
הפוך בצק: מערבבים שמרים לתוך 3 כף. חם (11
מרכיבים שתצטרך
2
מים בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
4
מוסיפים חלב, סוכר מגורען, מלח, חמאה, ביצה, הל, וקמח 2 כוסות; מערבבים עם וו בצק במהירות נמוכה או מערבבים עד לשילוב. מערבבים בערך 1 יותר קמח כוס (מספיק לבצק רך).
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים עם וו בצק במהירות בינונית עד שהבצק חלק, אלסטי, וכבר לא דביק, 8 עד 10 דקות, מוסיפים עוד קמח במידת הצורך כך שהבצק מושך בצורה נקייה מהקערה. (או להפוך על משטח עבודה מקומח קלות ללוש, הוספת קמח כנדרש כדי לשמור על הבצק מלדבק.)
מרכיבים שתצטרך
6
קערת שמן, להוסיף בצק להתהפך, ואז לתת לעלות, מכוסה, במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה. אגרוף את הבצק ולחלק ל 2 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
7
הפוך מילוי: בקערה קטנה, לשלב סוכר חום, קינמון, הל, משמשים, שקדים, ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
8
מגלגלים כל מנה בצק על משטח עבודה מקומח קלות לתוך 7-על 14-in. מלבן עם צד ארוך פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
9
מלבנים מורחים עם חמאה ומפזרים תערובת משמש בתוך 1 ב. של הקצה הרחוק ממך. החל בצד הקרוב ביותר, לגלגל כל מלבן לתוך יומן ולאטום לאורך קצה (אבל לא מסתיים) עם קמצוץ טוב. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף ולשים יומני אחד ליד השני על נייר, תפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
10
לארוג יומני יחד כדי ליצור צמה רופפת. הרם את הצמה בעדינות לסובב פעם או פעמיים. טופס צמה לתוך טבעת על תבנית אפייה, צביטה מסתיים יחד כדי להצטרף, טאק תחת. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד נפוחות, 30 עד 45 דקות.
11
מחממים תנור ל 35
1
טבעת מברשת עם ביצה לפזר עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים עד חום זהוב ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לחם קורא 185 עד 190, על 30 דקות. תחליקי עוגה מקלף למדף.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר לפחות 20 דקות.
4
לטאטא אבקת סוכר וסירופ בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
טפטוף על עוגה.
6
הפוך קדימה: עד 1 יום, מקורר. הגדר על תבנית אפייה, לעטוף בנייר כסף, ולחמם מחדש בתנור 250 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשpkg. שמרים יבשים פעילים (אודותpkg. שמרים יבשים פעילים (אודות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסיםשקדים פרוסים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים קלויים פרוסיםשקדים קלויים פרוסים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס שוקולד נתחי מריר, כגון שארפן ברגר; או שבבי שוקולד מרירים, כגון גירארדלי1/2 כוס שוקולד נתחי מריר, כגון שארפן ברגר; או שבבי שוקולד מרירים, כגון גירארדלי2חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות10שרימפס וורידיםבצקבצק7691 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל קמח, מחולקעל קמח, מחולק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מישמשים שלוקים בייןסירופ מישמשים שלוקים ביין10שרימפס וורידיםמשמש עלומה יין, פרוסמשמש עלומה יין, פרוס10שרימפס וורידיםתוספותתוספות