קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

זר סהר טורקיה

זר סהר טורקיה
זר סהר טורקיה דורש כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 276 קלוריות . , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מיונז, חמוציות, אגוזי מלך וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה גרוע למדי. נסו זר חג המולד צמחוני , גלילי סהר שקדי אוכמניות ועוגיות סהר שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים. מעיל 14 אינץ'. מחבת פיצה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפרידים בצק סהר ל-16 משולשים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מניחים קצה רחב של משולש אחד בגודל 3 אינץ' מקצה התבנית המוכנה עם קצה קצה של התבנית. חזור על הפעולה עם המשולשים הנותרים לאורך הקצה החיצוני של התבנית, חופפים את הקצוות הרחבים (הבצק ייראה כמו שמש בסיום). לחץ קלות קצוות רחבים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
כף תערובת הודו על הקצוות הרחבים של הבצק. מקפלים את נקודות המשולשים על המילוי ותוחבים מתחת לקצוות רחבים (המילוי יהיה גלוי).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מברישים בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
6
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי