זרי בוקר של חג המולד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, זרי בוקר של חג המולד עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 45 מנות עם 166 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון זול. אם יש לכם צימוקים, סוכר חום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , Morning Banana Split ו- HOCOLATE BANANA MORNING BUZZ SMOOTHIE (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים. בקערה גדולה מערבבים את הקמח המלא, 1 כוס קמח לכל מטרה, סוכר ומלח.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מערבבים חלבון ביצה וחלב; להוסיף לתערובת הקמח.
מוסיפים תערובת שמרים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר כדי ליצור בצק יציב.
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לשלושה חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק ל-18 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. בקערה גדולה מערבבים את התמרים, אגוזי הפקאן, הסוכר החום, הצימוקים והקינמון.
מברישים את הבצק בחמאה; מפזרים מילוי עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים בצורה הדוקה בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים, חתוך מהקצה החיצוני של שני שליש מהדרך לכיוון מרכז הטבעת ב-1 אינץ'. מרווחים. הפרד מעט רצועות; טוויסט כל כך ממלא מראה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-40 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 18-23 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשתות.
שלבו את מרכיבי הציפוי; לטפטף על זרים.