קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

חבילות סלמון קריבי בגריל

חבילות סלמון קריבי בגריל
חבילות סלמון קריבי בגריל יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 528 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו סלמון בגריל עם לימון, סלמון בגריל עם לימון ועשב., ו סלמון מטוגן וחבילות ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
חותכים ארבע חתיכות 18x12 אינץ ' של רדיד כבד חובה; לרסס כל חתיכה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בקערה גדולה, לערבב אורז מרק; לתת לעמוד על 7 דקות או עד מרק נספג כמעט. מערבבים פלפל ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים 3/4 תערובת אורז כוס על מרכז כל פיסת נייר מרוססת. אורז עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מפזרים כל פילה סלמון עם 1/4 כפית מלח; למעלה עם 2 כפות chutney ו 1/4 כוס אננס נתחים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
פילה סלמוןפילה סלמון
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מקפלים לסכל על תערובת סלמון ואורז כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב. אפשר מקום בצדדים למחזור ולהתרחבות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מנות כיסוי וגריל על חום בינוני 12 עד 18 דקות, מסתובב מנות 1/2 לפנות לאחר כ 6 דקות, עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
שימו חבילות על צלחות.
9
חותכים x גדול על גבי כל חבילה; לקפל חזרה לסכל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.