חבילות סלמון קריבי בגריל
חבילות סלמון קריבי בגריל יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 528 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו סלמון בגריל עם לימון, סלמון בגריל עם לימון ועשב., ו סלמון מטוגן וחבילות ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
חותכים ארבע חתיכות 18x12 אינץ ' של רדיד כבד חובה; לרסס כל חתיכה עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לערבב אורז מרק; לתת לעמוד על 7 דקות או עד מרק נספג כמעט. מערבבים פלפל ובצל.
מניחים 3/4 תערובת אורז כוס על מרכז כל פיסת נייר מרוססת. אורז עם סלמון.
מפזרים כל פילה סלמון עם 1/4 כפית מלח; למעלה עם 2 כפות chutney ו 1/4 כוס אננס נתחים.
מקפלים לסכל על תערובת סלמון ואורז כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב. אפשר מקום בצדדים למחזור ולהתרחבות.
מנות כיסוי וגריל על חום בינוני 12 עד 18 דקות, מסתובב מנות 1/2 לפנות לאחר כ 6 דקות, עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
חותכים x גדול על גבי כל חבילה; לקפל חזרה לסכל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.