חבילות פילו שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו צרורות פילו שום. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 89 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, שיני שום, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו צרורות פילו פטריות, צרורות פילו תרד, ו חבילות אספרגוס פילו, פרמזן, בייקון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מברישים קלות דף פילו אחד בחמאה; מניחים מעל דף פילו נוסף ומברישים בחמאה. שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות.
חותכים את שני הסדינים בשכבות לארבעה 14 אינץ'. איקס 2-1 / 4-ב. רצועות.
מניחים שן שום אחת בפינה התחתונה של כל רצועה; מפזרים 1 כפית אגוזי מלך לאורך הרצועה.
מקפלים בצק על שום ויוצרים משולש. מקפלים את המשולש כלפי מעלה, ואז מקפלים את המשולש ויוצרים משולש נוסף. המשך לקפל, כמו דגל, עד שתגיע לסוף הרצועה.
מברישים את קצה הבצק בחמאה ולוחצים על המשולש לאיטום.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה קטנה.
מברישים את שני צידי המשולש בחמאה; טובלים בפירורי לחם.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן. אני חוזר.
אופים בחום של 350 למשך 15-18 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.