חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר
חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן קנולה, גבינת גרוייר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו אספרגוס, Gruyere ו Tarragon סופליד חביתה, אספרגוס, Gruyère, חביתת סופליד טרגון, ו סקווש, מרווה וגרוייר פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick 6-8 אינץ ' על חום גבוה ומוסיפים את השמן. יש מגש מרופד מגבות נייר כף מחורץ מוכן. כאשר השמן מתחיל להיראות דק יותר ומתפשט לצדדים של המחבת, לכבות את החום ולהוסיף את עלי המרווה. מערבבים אותם מעיל עם השמן ומבשלים, ערבוב, עד מרווה מחוויר מעט בצבע מקבל פריך מעט, 45 שניות עד 1 1/2 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את העלים למגבות נייר. מתבלים אותם מיד במלח ומאפשרים להם להתקרר. שמור את המחבת.
מערבבים את הביצים: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית מים ו 1/4 מלח כפית.
להקציף רק מספיק כדי לשלב את הביצים; אתה לא רוצה להלהיב יותר מדי אוויר לתוך אותם או להפוך אותם מקציף.
מבשלים את החביתה: להחזיר את המחבת לחום בינוני, להסיר את השמן העודף ולהוסיף את החמאה, מתערבל אותו כפי שהוא נמס כך שהוא מצפה את המחבת. כאשר החמאה נמסה (אבל לא השחמה), להפחית את החום בינוני נמוך ויוצקים בתערובת הביצה. השתמש במזלג כדי לערבב את הביצים מעט, כאילו היית ערבול אותם. לאחר מכן לאפשר את הביצים לבשל, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים לשקוע באמצע.
מפזרים את הגבינה ועלי מרווה עליהם. מבשלים עד שהביצים נראות מבושלות כמעט לחלוטין ורק מעט רופפות, 1 עד 2 דקות.
מגישים את החביתה: להרים את הידית של המחבת, הטיית המחבת ממך לכיוון החום. הטיה זו צריכה לגרום לחביתה להחליק למטה במחבת קצת. באמצעות מרית חסינת חום, מקפלים את הקצה הקרוב אליך למרכז. מקפלים את הקצה השני לכיוון המרכז והופכים את המחבת מעל מרכז צלחת כך החביתה נוחת בצד התפר למטה. מתבלים עם פלפל.