קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות27
דיאטותללא גלוטן
מגזין

חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר

חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר
חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן קנולה, גבינת גרוייר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו אספרגוס, Gruyere ו Tarragon סופליד חביתה, אספרגוס, Gruyère, חביתת סופליד טרגון, ו סקווש, מרווה וגרוייר פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick 6-8 אינץ ' על חום גבוה ומוסיפים את השמן. יש מגש מרופד מגבות נייר כף מחורץ מוכן. כאשר השמן מתחיל להיראות דק יותר ומתפשט לצדדים של המחבת, לכבות את החום ולהוסיף את עלי המרווה. מערבבים אותם מעיל עם השמן ומבשלים, ערבוב, עד מרווה מחוויר מעט בצבע מקבל פריך מעט, 45 שניות עד 1 1/2 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את העלים למגבות נייר. מתבלים אותם מיד במלח ומאפשרים להם להתקרר. שמור את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את הביצים: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית מים ו 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להקציף רק מספיק כדי לשלב את הביצים; אתה לא רוצה להלהיב יותר מדי אוויר לתוך אותם או להפוך אותם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מבשלים את החביתה: להחזיר את המחבת לחום בינוני, להסיר את השמן העודף ולהוסיף את החמאה, מתערבל אותו כפי שהוא נמס כך שהוא מצפה את המחבת. כאשר החמאה נמסה (אבל לא השחמה), להפחית את החום בינוני נמוך ויוצקים בתערובת הביצה. השתמש במזלג כדי לערבב את הביצים מעט, כאילו היית ערבול אותם. לאחר מכן לאפשר את הביצים לבשל, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים לשקוע באמצע.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מפזרים את הגבינה ועלי מרווה עליהם. מבשלים עד שהביצים נראות מבושלות כמעט לחלוטין ורק מעט רופפות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מגישים את החביתה: להרים את הידית של המחבת, הטיית המחבת ממך לכיוון החום. הטיה זו צריכה לגרום לחביתה להחליק למטה במחבת קצת. באמצעות מרית חסינת חום, מקפלים את הקצה הקרוב אליך למרכז. מקפלים את הקצה השני לכיוון המרכז והופכים את המחבת מעל מרכז צלחת כך החביתה נוחת בצד התפר למטה. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
צילום: ג ' וני מילר